Selitev na Švedsko – Komaj čakamo

Selitev na Švedsko – Komaj čakamo

Selitev na Švedsko

Dne 22.06 se odpravljamo na Švedsko. Priprave so že v polnem teku in komaj čakamo na štart. Da bo selitev brezkrbna smo tovor dodatno zavarovali. Pot s postanki bo trajala štiri dni.

Na vsega skupaj 4400 kilometrov dolgi poti, se bomo ustavili v večjih mestih (Hamburg, Frankfurt, Stockholm). Nazaj grede bo naše vozilo prazno, tako da če potrebujete prevoz stvari iz omenjenih mest v Slovenijo, vam jih z veseljem naložimo in pripeljemo.

Za vse informacije glede morebitnega prevoza nas lahko pokličete na gsm 041 555 525.

Selitveniservis.org

Enter your keyword

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Pravno obvestilo o piškotkih

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. Selitveniservis.org uporablja piškotke, saj s tem želi izboljšati vašo izkušnjo. Namen piškotkov je zbiranje podatkov obiskanosti spletne strani in analitiko (štetje uporabnikov, razlikovanje med posameznimi obiskovalci, statistika, beleženje unikatnih obiskovalcev, beleženje obiskov).

Zapri