SELITVE

Načrtujete Selitev?

Z načrtovanjem v naprej, bo vaša selitev manj stresna in bolj pozitivna izkušnja. Ponujamo vam nekaj nasvetov za lažjo selitev.

1. SELITVENI NAČRT

Selitev načrtujte vsaj dva dni v naprej. Če želite poceni selitev, lahko veliko naredite že sami:

  • Demontirajte kar lahko
  • Zapakirajte stvari
  • Rezervirajte čim bližje parkirišče
  • Poskrbite za prost dostop do nove lokacije

S tem bomo prihranili kar nekaj časa, tako da bo selitev potekala hitreje. Posledično bo vaša selitev cenovno bolj ugodna. Embalažo vam lahko dostavimo nekaj dni prej.

2. POKLIČITE NAS

Pokličite nas!!! Opišite nam kaj selite in koliko stvari imate, tako vam bomo lahko podali okviren strošek selitve. Ocenili bomo tudi čas selitve, da boste lahko organizirali tudi vse ostalo.

Klic vam bo vzel le 10-15 minut.

3. PRIDOBITE PONUDBO

V večini primerov zaračunavamo selitve po delovni uri. Vse selitve vključujejo demontažo in montažo, zaščito, prenos in vnos ter prevoz. Lahko se tudi dogovorimo za zavarovanje stvari med prevozom.

Lahko se tudi dogovorimo za fisksno ceno, toda pri slednjem je obvezen predhodni ogled. Seveda je ogled brezplačen in neobvezujoč.

4. PRIPRAVITE SE NA SELITEV

Če se selite iz bloka ali večstanovanjske hiše, ne pozabite o tem obvestiti sosede. Poskusite rezervirati dostop čim bližje vhodu.

Poskrbite da imamo prost prehod. Škatle zlagajte ob steno in največ štiri v višino. Označite vsako škatlo, kajti tako vam bomo pri vnosu odložili stvari kamor spadajo.
Poskrbite tudi za to da boste o spremembi naslova obvestili tudi pošto, banko in ostale ustanove.

In najbolj pomembno: Sprostite se! Kajti z našim selitvenim servisom, bo vse potekalo brez težav. Tudi ob morebitnih nepričakovanih težavah, vam bomo stali ob strani.

Enter your keyword

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Pravno obvestilo o piškotkih

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. Selitveniservis.org uporablja piškotke, saj s tem želi izboljšati vašo izkušnjo. Namen piškotkov je zbiranje podatkov obiskanosti spletne strani in analitiko (štetje uporabnikov, razlikovanje med posameznimi obiskovalci, statistika, beleženje unikatnih obiskovalcev, beleženje obiskov).

Zapri