Ali mi pripada dopust za selitev ?

Ali mi pripada dopust za selitev ?

Ali mi pripada dopust za selitev ?

Ali mi pripada dopust za selitev?

Če želite koristiti dopust za selitev, lahko vaš delodajalec zahteva potrdilo o selitvi. V kolikor potrdilo o spremembi prebivališča/naslova ni dovolj, vam bo naš selitveni servis izdal potrdilo o selitvi.

Dopust za selitev / Javna uprava:

Odsotnost z dela s pravico do nadomestila plače v primeru selitve v drugo stanovanje ureja Zakon o delavcih v državnih organih (ZDDO), v drugi alineji 41.člena, ki določa, da imajo javni uslužbenci zaradi selitve v drugo stanovanje pravico do odsotnosti z dela s pravico do nadomestila plače 3 dni.

Dopust za selitev / podjetja gospodarskih dejavnostih:

Delavcu pripada trajanje letnega dopusta, kot je določeno z zakonom ter kot je opredeljeno s kolektivno pogodbo ali pogodbo o zaposlitvi.

Enter your keyword

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Pravno obvestilo o piškotkih

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. Selitveniservis.org uporablja piškotke, saj s tem želi izboljšati vašo izkušnjo. Namen piškotkov je zbiranje podatkov obiskanosti spletne strani in analitiko (štetje uporabnikov, razlikovanje med posameznimi obiskovalci, statistika, beleženje unikatnih obiskovalcev, beleženje obiskov).

Zapri