Cilj Dosežen – Se že peljemo nazaj!

Cilj Dosežen – Se že peljemo nazaj!

Cilj Dosežen – Se že peljemo nazaj!

Uspelo nam je!

Vračamo se nazaj iz Švedske. Pot je bila precej zahtevna toda z našimi šoferji je vse mogoče. Kljub nalivom in nevihtam se prebijamo naprej. Stvari smo pripeljali v brezhibnem stanju in naš naročnik je zelo zadovoljen. Na poti v prelepo Slovenijo se bomo večkrat ustavili ob večjih mestih. V kolikor potrebujete prevoz stvari iz Švedske, Danske, Nemčije ali Avstrije v Slovenijo, nas pokličite. Z veseljem naložimo in pripeljemo.

Bravo naši fantje.

Selitveniservis.org – naročeno – preseljeno

Enter your keyword

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Pravno obvestilo o piškotkih

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. Selitveniservis.org uporablja piškotke, saj s tem želi izboljšati vašo izkušnjo. Namen piškotkov je zbiranje podatkov obiskanosti spletne strani in analitiko (štetje uporabnikov, razlikovanje med posameznimi obiskovalci, statistika, beleženje unikatnih obiskovalcev, beleženje obiskov).

Zapri